Hem >  Frakt & Returer

Frakt & Returer

När du beställer, kommer vi att börja behandling och uppmärksamma våra medarbetare att göra arrangemang av ordern. Vi debiterar dig som spårningen numrerar när objektet sänds ut, och normalt tar det tre till sju dagar för att nå dörren till full? Ndigen frakt. Alla JOBB? Ge för våra kunder i sin originalförpackning. Vi erbjuder fri frakt över hela världen. Alla Shore K? Inte betalar dessutom? Tzlichen avgifter, såsom skatt skicka in artiklar på uppdrag av gåvan. Vi erbjuder våra kunder en snabb bearbetning och sjöfart lycklig shopping. International Air International EMS Express Company, DHL, TNT. Leveranstiden hänger från destinationen.
Vid mottagandet av betalning, kommer ett spårningsnummer lämnas via e-post.

Beställningar (inom 12-24 timmar)
Efter beställning, kontrollera din e-postadress här till? Få Auftragsbest konto! Den Auftragsbest konto? E-post kommer att skickas till dig. Detta kräver 7-9 affärsdagar till din dörr. Dessutom behöver vi två dagar till bearbetning och leverans. Inom 24-48 timmar, kommer vi att skicka ett paket nummer, om du fick din beställning.

Avbokning (inom 6-8 timmar)
Avbokning måste begäras innan beställningen har skickats. Eftersom vi så snabbt som möjligt inom 6-8 timmar efter att beställningen av alla beställningar, så vi är inte alltid möjlighet att annullera ordern efter den är placerad. Jag hoppas att du? Kan detta avgörande punkt för att förstå k. Efter beställningen har skickats kommer att behandlas som en begäran om uppsägning, i enlighet med rätten att återvända. Om du avbryter ordning innan transporten m? Vill vi kommer att betala en provision på 8% du amount.Hope k? Kan i denna viktiga punkt att förstå.

Avkastning (inom 30 dagar efter mottagandet av paketet)
Vi accepterar endast de följande tre skäl för att återvända.
1. Gr ?? e inte

2. Produkt lämnat oriktiga 3. defekta artikeln

Motta fel objekt eller defekta objektet, de instruktioner som vi får varorna i 1-2 dagar, för att kvalificera sig för en återbetalning eller utbyte. Om du inte leverera till oss med en snabb anmälan kommer det inte godkänna din retur eller utbyte.

Alla retur måste godkännas
För att få ett godkännande för retur, måste du kontakta kundtjänst för att få ett informationstillstånd avkastning. Alla objekt måste gås tillbaka nytt, inget slitage? Och tvättas condition.All ursprungliga taggar fortfarande måste bifogas. När du återvänder objekt utan tillstånd, kommer vi vägrar att acceptera eller inte återbetalas.
Fysisk Sch? Den orsakas av användare av produkten gäller inte detta direktiv.
Friendly Observera: Det bästa sättet att skicka tillbaka, så att du får snabbare, och snart gel st.

Friendly Observera:
Vi inkluderar inte skicka tillbaka Return tillbaka porto och fraktkostnader ersättningsleverans objekt tillbaka till dig, kommer du att ansvara. Vi rekommenderar att om du lägger skicka objektet, vi äger skydd, k? Kan vi inte ansvariga för förlorade försändelser spårning och försäkring. Leverans och betalningshantering (15% av beloppet) kommer inte att återbetalas.
Back